Kontaktirajte nas

Posavetujte se sa našim timom. Dozvolite nam da pronađemo najbolje rešenje za vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas

12 + 15 =

Cloud rešenja

Ukoliko obrađujete veliku količinu podataka i treba da ih delite sa drugim korisnicima širom vaše lokalne mreže i čak da joj pristupate kada ste u pokretu, važno je da imate jedinstveno rešenje za upravljanje svim podacima.

IT Bezbednost

Bim Solutions Vam nudi stručnost u oblasti zaštite i sigurnosti računarskih sistema.

Održavanje IT infrastrukture

Ponudićemo Vam specifičan model IT infrastrukture, zasnovam na veličini i potrebama Vaše kompanije.

Računarska mreža

Nudimo Vam dizajn, implementaciju, zaštitu i održavanje.

Konsalting

Nudimo Vam pomoć prilikom kupovine opreme, izbora IT sistema ili drugog softvera.

Podrška 24x7

Inženjeri iz Bim Solutions vrše nadzor Vaše mreže kako bi ste sve poslovne operacije mogli nesmetano da obavaljate.

ISKUSTVA KLIJENATA

Šta su klijenti rekli o nama

Profesionalne IT usluge

Dve godine smo klijent Bim Solutions-a i partnerstvo sa njima je neprocenjivo. Oni su dostupni za vikend i posle radnog vremena, u hitnim slučajevima, dostupni su vrlo brzo. Takođe su sarađivali sa našim dobavljačima softvera i prilagodili su naše sisteme da neki obrađuju različite specijalizovane aplikacije. Bez obzira da li imamo ljude koji rade u našoj matičnoj kancelariji, radnom mestu ili negde drugde na daljinu, Bim Solutions je uspeo da ih drži povezanim i na našoj mreži. Nedavno su nas prebacili u Bim cloud, bez prekida tokom radnog vremena i praktično ne opterećuju naše zaposlene kao rezultat nadogradnje.

Nenad Marinkovic

Finansijski direktor, AD Pharma

Razgovor sa živom osobom, vrlo brz odgovor

Nismo dovoljno veliki da imamo stalno zaposlenog IT radnika, ali preveliki smo da ne bismo imali odeljenje za IT podršku. Dobijamo informatičku podršku u realnom vremenu, inteligentnu, sa znanjem i punim radnim vremenom, a da ne moramo da platimo troškove zaposlenog u punom radnom vremenu. Bim Solutions pruža brzi odgovor, praćenje i mogućnost razgovora sa živom osobom.

Tatjana Mijovic

Koordinator, IT Tel D.o.o

Bez zastoja

Od prelaska na Bim Cloud rešenja, naši računari rade efikasno, bez zastoja. Bim rešenja proaktivno nadgledaju naše sisteme i rešavaju probleme pre nego što smo i znali da postoje. Bim rešenja su izuzetno korisna bez obzira na problem. Ne samo da nam pomažu u vezi sa računarskim problemima, već vam pomažu i sa softverskim pitanjima, telefonskim problemima, pitanjima nakon radnog vremena, prezentacijama edukativnih radionica, itd. Nećete zažaliti ukoliko se odlučite da koristite usluge Bim Solutions. Odluku smo doneli pre 2 godine i nismo zažalili nijednog trenutka!

Miroslav Panic

Head IT, Metro Cash & Carry

Projektni menadžment

Bim Solutions zaposlen je u Roche-u od 2018. Do sada je Bim Solutions bio odgovoran za korisničku podršku za korisnike u Srbiji kao i korisnike u balkanskim zemljama, upravljanje incidentima i zahtevima kao i IMACD, implementaciju i uvodjenje novih globalnih aplikacija kao što su Google Hangouts, Portal za samoposluživanje (self-care) IT korisnika (zahvaljujući korišćenju Bim Solutions-a mi smo prvi u našem regionu) koji rukuje lokalnim serverima i aplikacijama.
Bim Solutions ispunjavao je zadatak uz vrlo malo nadzora. Projekat je zahtevao interakciju sa zajednicom korisnika, kao i sposobnost povezivanja između različitih odeljenja.
Drago mi je što mogu da dam svoju referencu za Bim Solutions i da govorim o veštinama njihovog korisničkog servisa, tehničkom znanju i profesionalizmu.

Edgars Landsbergs

CCE Subregionand Russia IT Infrastracure site Coordinator, Roche D.o.o.